torsdag 1. mai 2008

Mens jeg venter....

Alt er for tiden liksom nesten ferdig her hos meg. Skulle ønske alt ikke tok så tid :-(
Kurvstolen er nesten ferdig malt, det samme med alle hyllene og hyllekonsollene, blomsterkassene, trappen, loppefunnene, ja - listen er nesten utømmelig.
Det blir ingen vakker, stilfull blogg (som mange av dere interiørbloggere har) av å kun vise "før" og "under prosessen" bilder... så mens jeg venter på at siste malingsstrøk skal tørke, har jeg tatt bilde av noe som er ferdig og pent :-)


Dette putetrekket fra IB Laursen kjøpte jeg på Himmelrommet. Skal pynte opp i den hvitmalte kurvstolen. Er egentlig ikke så glad i blått, men dette falt jeg helt for!
Disse bollene kjøpte jeg på MIO i Sverige for 2 år siden. Synes de er så koselig og liker de veldig godt. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte flere :-)

Ha en flott 1. mai!!!

6 kommentarer:

Brocante sa...

Hei - dette er egentlig en kommentar til forrige innleg om spraymaling. For det først bør du ikke bruke den aller billigste. Jeg ser du betalte 37 pr boks - jeg tror det er malingen din som er for dårlig. Jeg har malt mye kurvmøbler med spraymaling men har kjøpt en som kostet dobbelt så mye. Har dårlig erfaring med billigmaling. Ellers har jeg brukt oljebasert utebeis til kurvstoler som skal stå ute. Den fyller litt mer og gir et noe "feitere" inntrykk - og gjør også at stolene tåler litt mer.

Anita sa...

Nydelig pute!! Og de skålene!! Vil ha!! ha en flotters helg!

liven sa...

Hei!!
Kjempefin pute..... Jeg elsker blått!!
flotte skåler også:O)
Ha en fin kveld:O)

borghild sa...

Så koselig pute du hadde kjøpt, og bollene var nydelige, skjønner godt du ønsker du kjøpte flere...:-) Dersom du også vil lage et oppheng til pakkepapir en gang, kan du også kikke her: http://www.countryliving.com/crafts/projects/paper-rack
Det var iallfall min inspirasjon:-)
Klem B:-)

Sissel sa...

Hei!
Takk for hyggelig hilsen i bloggen min!!!
Jeg synes det er inspirerende og se bilder før og etter forvandling av saker og ting!Så det må du fortsette med!Jeg liker selv og pusse opp ting,få "stygge" ting pene med litt maling/patinering ol.

Fine loppefunn du hadde!Spennende og dra på skattejakt!Jeg ELSKER det!

Hilsen fra Sissel:)

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Nydelig pute! Å skåler også!
Tror det blir kjempekoselig i "ny-stolen":)
Har ikke begynt med den spray-malingen enda jeg, kan tenkes det tar en stund før jeg begynner. Jeg er faktisk ganske treg når det kommer til sånt...
Nå er det helg igjen, og den skal nytes til det fulle, i allefall om det fine været våres holder!:)
Ha en super helg!
Klem fra chatrine:)