tirsdag 29. april 2008

Om spraymaling.....

I fjor høst tok jeg den endelige avgjørelsen om å selge den lille hytta mi. De siste gangene jeg har vært der har jeg tatt med meg litt hjem om gangen. Samboeren min mente vi skulle ta alt på en gang - men jeg synes det er greit jeg, å få tid til å finne plass her hjemme til alle tingene i fred og ro. Selv om hytta ikke er stor er det nok av møbler og ting og tang. Orker ikke få alt det hjem på en gang. Har ikke akkurat flust med lagringsplass. Noe blir pusset opp, noe blir gitt bort og andre ting igjen blir lett og slett kastet....


Sist jeg var på hytta tok jeg med denne kurvstolen hjem


Egentlig var det en mye eldre kurvstol jeg hadde planlagt skulle stå ved inngangsdøren, for jeg hadde rett og slett glemt at jeg hadde 2. Fikk ikke plass til begge i bilen, så da falt valget på denne som tross alt ikke er helt morken :-)

Men så til innleggets kjerne, nemlig spraymalingen....
Har sett og lest flere steder at spraymaling er så kjekt. Det er bare en liten dusj det, så er møbler og gjenstander så gode som nye. Vel - etter å ha dusjet opp 5 bokser med spraylakk, fant jeg ut at dette ikke bar den rette veien. Hadde da brukt 5 x 37,- og fortsatt var kurvstolen rimelig orange å se på. Hvor mange bokser til jeg faktisk måtte ha brukt for at stolen skulle bli helt hvit aktet jeg ikke å finne ut - jeg tok heller frem malingskosten :-)

Jeg hadde en liten dæsj igjen på den siste boksen og tenkte at jeg skulle prøve å dusje den ene englerammen min istedet. Kurvstolen trakk tydligvis alt for mye maling, men rammen var pusset og grunnet, så det måtte jo bli bra - tenkte jeg.
Ha, ha - - det ble så STYGT når lakken tørket at jeg måtte pusse bort alt sammen igjen.


Så takke meg til - maling og PENSEL :-)


Maling og pensel blir for tiden også brukt på disse tingene, som jeg kjøpte brukt på FINN.no. Alt på bildet for 450,- (men da uten planter).

(Bildet er fra annonsen på FINN.no)

OG - midt oppi det hele så sitter jeg og leser til diverse eksamener :-) Ha en fin dag - dere som er innom her.

6 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Hehe, må le av denne spraymalingen din:) For du skjønner, jeg har nemlig noen bokser stående her... har ei seng som skal fra sølv til hvit med nettopp ja spraymaling. Men nå spørs det om jeg ikke ombestemmer meg, og maler med pensel i stedet;)
Ha en finfin kveld!
Klem fra chatrine:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann!
Jeg har også spraymalt en kurvstol, men den var hvit fra før. Måtte bare fixes litt på, og få et nytt strøk med hviltmaling. Men den må nok sprayes på nytt enda en gang tror jeg. Det er ikke alt som blir like fint med spray og det kommer jo an på underlaget. Noen ganger skaller det fort av.
Håper det går fint med eksamenene dine!
:O)

Ann Helen sa...

Hei!
Ser du har kommet med på bloggrollen nå! Det kan ta opptil flere timer før den laster siste innlegg, har oppleved selv at det tok en natt.

Lykke til med eksamen:)

Tiril sa...

HEI!
Takk for hilsen på bloggen min, jo det er pioner du ser som kommer opp, jeg har masse av dem i hagen, de som er noen år gamle er bare et syn, Kan ingenting med spray maling, så jeg kan ikke gi deg råd.

Gry sa...

Du må vel ta kosten fatt.....
Ha en fin 1.mai og lykke til med lesingen.
Klem Gry : )

tinemor sa...

He, he. Det ble noen bokser med spaying på deg skjønner jeg. Vondt i fingern å nå kanskje?
Anbefaler å bruke spayboks på ting som før er malt. Ellers trekker det for mye inn, som du tydeligvis har erfart..... ;-)
Litt av et varp du ahr gjort på Finn. Blir sikkert kjempefint når du får malt det, --med kost!!! ;-)