onsdag 23. april 2008

Loppis

Var på loppemarked i helgen - men fant ikke det helt store å ta med meg hjem. Litt ble det nå allikevel :-)

Denne lille blanke saken for eksempel - kan jo være fin å ha ringer i, når jeg bare får kjøpt den skjenken jeg har tenkt å ha på garderoberommet.....

En liten lysestake til både telys og vanlige lys. Men, synes den var finere uten noe. Satte den på den nye hyllen over tv´en i stuen :-)

Noen små dessertskåler. Hadde tre i klart glass fra før av. Hadde også 7-8 stykker i lik fasong som de brune, men i grønt. Sølvfatet ble pusset, men fikk det ikke helt, helt pent igjen. Vet ikke riktig hvor det skal være - men uansett greit å ta frem å pynte med til jul.

Kjøpte også noen Norgesglass til å ha telys i. Den lille skjenken står i gangen oppe og jeg synes den er ganske praktisk til å ha lys, servietter og diverse inni. Fordelen med den er at den ikke er så dyp og tar nesten ikke noe plass i den smale gangen.

Et lite fat til å ha peanøtter eller liknende på. Fant også noen serviettringer i tinn, som helt sikkert passer til de to tinnlysestakene jeg arvet fra mamma. Skal kanskje brukes en eller annen gang.... ;-)

Den lille kisten skulle absolutt datteren min ha - til å ha ting og tang oppi. Hun har masse ting og tang kan jeg fortelle deg! Ble litt små ting og tang på loppis også. Men de små skattene hennes har jeg ikke bilde av. Men, på posesalget sleit jeg litt med å få fyllt opp posen altså - det havnet en del rart oppi der. De små fuglehusene kan jo bli fine ute på forsiden av huset og rammen med glass skal jeg male hvit og ha litt maritimt miljø inni. De 2 englerammene skal også bli hvite og det samme med den brune kraftige lysestaken.

21 kommentarer:

Silkeline sa...

Oj, så mye fint du fant på loppemarkedet. De gullrammene var jo bare heeeelt nydelige....de blir sikkert kjempefine i hvitt! Jeg skal på loppis i helgen, og jeg er spent på om det ligger noen skatter å venter på meg der. Det er alltid litt spennende:)...
Takk for hyggelig hilsen inne hos meg:))))

Natti natt, nå må jeg sove litt...

ChatrinesLiving sa...

Så masse fint!!!
Her har du gjort noen virkelig fine kupp!
Skulle ønske det var litt mere loppiser her hos oss, men det er lite av den sorten...
Ønsker deg en super dag!
Klem fra chatrine:)

Prinsesse Elin sa...

Å så mye flott du har funnet. Jeg har problemer med å finne et loppemarket jeg. Ha en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Gry sa...

Det er så gøy med loppemarkeder.
Du har virkelig fått deg mye fint.
Ha en fin kveld!
Klem Gry : )

Bo med Lena sa...

Hei og takk for koselig hilsen :)

Er helt enig. Stoff og stil har masse fint iår. Jeg pleier også å dra til butikken deres. Mye mere å finne der. Det har vært min gullgruve i mange år :) Er opprinnelig fra Drammen...

Ønsker deg en flott helg!

Fru Fjeldhammer sa...

Ja det må jeg si, så masse fine ting du har kjøpt!!

flott den kommoden i gangen din, den likte jeg!!

God helg...

Fru Fjeldhammer sa...

Jeg bor i nabo kommunene din, lørenskog! det er morro når man finner ut at det er flere i "nærheten" som blogge.

Helt enig med deg at alt ikke skal være hvitt, det kan fort bli litt sykehus/sterilt.
Men denne blå fargen ble litt vel mye babyblå. Men den får henge en stund også får jeg se om jeg finner noen blåprikkete greengate kopper, for det hadde passet helt knæsj in!!

Prøvde og finne noe stoff inne på siden til stoff og stil... men fant bare blåprikkete voksduk..!!

Ha en fortsatt fin dag..

A Seaside House sa...

Et godt eksempel på hell i uhell hehe...Du må ha en riktig god helg, her har vi ikke sol lenger, men håper på litt sol i helgen da:O)

Anne sa...

Så masse flott da :-) og så var da dette en ny fin blogg, og da ble jeg glad for å finne hiit kan du skjønne :-)

tinemor sa...

Du har da fått i masse flott!!!
Likte skapet ditt med alle telys og lys i.@Spennende å se hvordan de blir de tingene på siste bilde som du skulle male og div.
Ha en fortsatt god helg!

GundaM sa...

Heia der;)
Flotte ting du kom over og den lille skjenken din likte jeg godt! Praktisk og flott!

Fortsatt fin helg;)

Gårdsromantik sa...

Så mycket vackert du visar!

Hälsningar Maud

Anna Lisa sa...

Rosa løvetann...nei det visste eg ikkje:) Masse fint du har funnet på loppis. Ha en fin søndag! Klem

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Takk for koselig hilsen på bloggen min! Morsomt å høre at du har tatt opp ridningen igjen, det er aldri for sent :-) Islandshester er kjempesøte, jeg har tre oppstallet her hos meg også. Men i likhet med deg er jeg ikke så inne i det med tølt og pass; må nok læres, ja...

Nå har jeg kost meg med å lese mange innlegg her inne hos deg :-) Forrige blogg jeg var inne på hadde også loppisfunn, så nå fikk jeg veldig lyst til å gjøre noen slike funn jeg også! Det er dessverre ikke så mange loppemarkeder her omkring før til sommeren, men da pleier det å være en del. Du har gjort virkelig mange funn, synes jeg, likte spesielt godt den lille krukken i sølv og dessertglassene :-)

Håper du får en fortsatt fin søndag! Legger deg til på blogglisten min, hvis det er greit, slik at jeg finner tilbake.

Hilsen Britt :-)

Mrs.J sa...

Oi så mye fint du fant på loppis! Har vært innom 2 stk denne helgen jeg også men fant ikke så mye. LItt ble det, bla en tallerkenhylle. MIn 4 forøvrig!! har fått en dilla på dem, men denne skal opp på hytta da. Så nå tror jeg det holder ;)
Ha en fin søndag!

Emmeline sa...

Superfine loppefunn du har fått tak i. Likte så godt den lille skjenken med de skjønne tingene dine så pent plassert der i gangen. Koselig!!!

Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

Anitas hus sa...

Hei, Ser ut til at du gjorde mange fine loppefunn selv om det ikke ble noen tallerkenhylle.
Likte så godt de små fuglehusene jeg da:)

Ha en fin uke.
Klem:O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Sgt en haug med gnger før og sier det igjen, kommer meg aldri vgårde på loppemarked men ser at jeg burde... flotte funn! Kos deg masse med de.
Klem

irina sa...

Så masse fint du fant !!!!

Takk for kommentar !!!

Ja jeg vil også tro at jeg er unik og spesiell at jeg har en umik smak..men som du sa så kategoriser vi...uansett om vi liker det eller ikke ;)

Jeg liker uansett bloggen din :)

Klem

Livy sa...

Heisann!
Så mye fint du har funnet på loppemarked! Likte spesielt godt fuglehusene jeg da!

Tusen takk for hilsen i bloggen min også - ja jeg håper virkelig de tar ansvar,(det vil si: jeg gir meg ikke med dette)vi har helt nybygd hus og de har gjort alt så her er det hos en av håndtverkerne feilen ligger. Kjipt at de må inn og gjøre noen grep, men det er bedre enn å ha det slik som nå.

Ønsker deg en fin uke!
*klem fra Livy*

♥ Stines hverdag sa...

Så mange flotte ting du har funnet på loppemarked. Fuglehusene var kjempe søte, -småfuglene kommer nok til å trives der :-)

Ha en fin dag!