lørdag 19. april 2008

Trapp

Skal jeg da aldri bli ferdig med kjedelige malejobber? Det ser ikke slik ut foreløpig :-(

Selv om trappen på bildet i dette innlegget kanskje ikke ser så aller værst ut, så er det et lite bedrag - for rekkverket er ikke ferdig malt, heller ikke trinnene som er lenger opp i trappen. Dessuten så skal det jo også legges belegg i trinnene.

Det sies at en vakker trapp blir som et smykke i huset. Vel, synes du dette smykket er spesielt vakkert?

Nei, tenkte meg det.... så nå står jeg da, og maler og maler...
Men, i morgen blir det loppis! Jeg og datteren min skal på skattejakt ;-) Og er jeg heldig, så finner jeg masse fine små ting, som jeg kan ta med hjem - og male.....!!

7 kommentarer:

Minime sa...

Takk for kjempekoselig hilsen. Jeg liker bloggen din og linker den hos meg hvis det er greit. Gangen ble kjempefin. Det må jeg si. Og hylla på veggen. Du, akkurat som jeg, syntes det var noe som manglet på veggen. Jeg er enig med deg at du burde ta å scrappe inni hylla. Jeg har ikke sett resten av stua di så vet ikke hvilket du bør ta. Kanskje ikke for lyst inni? Klem minime

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Det ser rett å slett sånn ut hos meg også;) Malejobber som skal gjøres nesten overalt. Men det blir bra til slutt, ser du;)
Nå som det sklir mot lysere tider, får man jo bare lyst til å få alt ferdig!! (helst i går...)
Ha en kjempefin søndag!
Klem fra chatrine:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jammen så koselig at du har lagt i igjen kommentar, og knektetrikset er det bare til å stjele, hihi. Jaja tror det er himla mange av oss som maler for tiden,er nok smittsomt:o)))
ha en skjønn uke.
klem

irina sa...

Tusen takk :)
Det varmer mitt hjerte at du liker den ;)
Du har også en veldig flott blogg.
Artig å se....

Ha en fin kveld !

Hilde's rom sa...

Hei og takk for hyggelig kommentar :) Nå, hvordan gikk det med det andre dagen på loppemarked - fant du noen skatter? Jeg skal på loppemarked igjen nå til helgen, hihi! Igjen så rister samboeren min oppgitt på hodet, men der bare overser jeg;)

Trappen kommer nok til å bli superfin, gleder meg til å se resultatet :)

tinemor sa...

Ja, det er litt av et prosjekt du har tatt på deg, men det blir jo så fint etterpå!
Jeg forstod ikke helt hva du mente med "håndløperen".....

tinemor sa...

Ja,ja. Man lærer så lenge mann lever... ;-)
Første gang jeg malte håndløperen, begynte malingen å flasse kort tid etterpå. Så nå har jeg skrapt det vekk, og malt på nytt med vannbasert oljemaling. Dette skal sitte. Det er heller ikke vanskelig å gjøre rent. Så det skal i utgangspungtet være nok. Men slitasjeterskelen blir nok høyere om man velger å lakkere oppå. Jeg har valgt å heller da male ett nytt strøk med maling, for å bevare det hvitest mulig.
Lykke til!