lørdag 5. april 2008

Hall FØR og ETTER bilder

Fortsetter med å vise noen bilder fra vår innvendige oppussing. Trappen er ennå ikke ferdig malt - fordi TTT (Ting Tar Tid). Trappen er av typen med opphøyd kant, slik at vi også er nødt til å finne et nytt belegg å ha i trinnene. Ville helst ha den uten noe annet enn maling på seg, men trappen er ikke noe god å gå i når denne kanten stikker opp. Tenkte litt på å slipe ned kanten, men kanten er en del av konstruksjonen som er festet inn i sidene på trappen. Ville aldri blitt noe pent :-(

Hallen/entreén har fått varmekabler og fliser. Veggene har fått panel som er malt i fargen "Eva". Den ser litt rosa ut på bilder, men er ikke slik i realiteten. Det lille toalettet nede er påbegynt, men er ikke i funksjon foreløpig. Vegger, gulv og flislegging er gjort, men mangler nytt toalett, fuging av fliser og nye rør til vasken.


Bildet er fra prospektet.

Så kom vi og begynte å hærje litt :-)

Og slik ser det ut i dag:
Fra trappen mot vindfanget så det slik ut den dagen vi overtok:

Døren mellom hall og vindfang ble byttet ut med en bred dør, uten sidefelt. Med glass i døren får vi mer lys inn i hallen, som egentlig er gangske mørk. Ytterdøren er ganske trekkfull, men foreløpig har denne bare fått litt maling på seg.


Og slik ser det ut i dag:

3 kommentarer:

randi K design sa...

har kost meg med en kopp kaffe og bloggen din. Du er ei jente av "rette" slaget, med paagangsmot og opprullede armer, og kjempeflink! Huset dere har fikset er nydelig! Bra jobba!
Ha en fin helg, hilsen Randi

me sa...

Veldig bra makeover!
Takk for bildene! ^^,

Anonym sa...

det var stor forskjell det :) ble kjempe flott :)
nei telefonen virker ikke, ledningen er klipt av ;)

Hilsen Skattejeger`n