tirsdag 6. mai 2008

Inngangsparti og ferdigmalt kurvstol

Kurvstolen jeg tok med hjem fra hytta er endelig ferdig - Jippi :-)


Foran inngangsdøren skal vi i løpet av sommeren bygge en ny liten treplatting (ja, vi bygger mange plattinger her....) Hellene som ligger her nå er skjeve og stygge, dessuten ligger de for langt ut fra døren - men ikke langt nok bort mot garasjen. Flytte på tre hjelper liksom ikke :-)


Døren ble malt hvit i fjor, men det er ingen pen dør. Den er forøvrig ganske trekkfull om vinteren, så vi får se hvor langt pengene strekker i år. En ytterdør med sidefelt koster vel fra 15.000,- og oppover tenker jeg. På veggen blir det etterhvert utelampe, en liten hylle og ampler - men ja, male først ;-)

Det gamle smijernsunderstellet har jeg tatt med fra hytta. Bordplaten skal egentlig være en skiferhelle, men alle skiferhellene ligger høyt stablet bak huset og ryggen min tillater meg ikke akkurat nå at jeg begynner å løfte på hver enkelt for å finne den som passer best. Så enn så lenge får det duge med en trehelle! Synes alltid at jeg har så mye å bære på, så det er kjekt å ha et lite bord å legge fra seg på mens jeg roter rundt i vesken min for å finne nøklene :-)
I den gamle zinkbaljen har jeg samlet et lite utvalg av steinene mine :-)Ønsker dere som titter innom en flott dag!

17 kommentarer:

Anitas hus sa...

Så koselig det ble ved inngangspartiet ditt. Kurvstolen ble jo så fin når du malte den.

Kikket litt i bloggen din og må si dere har vært flinke med huset dere har kjøpt. Ser ut til at dere har hatt mye jobb, men det er jo gøy når det blir så pent:)

Kos deg i solveggen!
Klem:O)

Mokki sa...

Heisann!

Kom over bloggen din og ser at du har malt muren grå? Tør jeg spørre hvilken gråfarge du har brukt?
... noen har nemlig et prosjekt i sommer.... :D

Ninas Lounge sa...

Hei. Jeg er innom bloggen din for første gang i dag og så gøy å se bilder før og etter. Dere har fått en kjempeflott hage og for et kupp du gjorde på finn.no med hagetingene. Hit kommer jeg igjen! God klem fra meg.

Anonym sa...

Så flott inngangsparti du har. Virkelig koselig.

Laila sa...

Så koselig inngangsparti. Det bordet var bare lekkert. Er det et sybord du har malt?

Laila sa...

Vi skal forresten ha skifer på "gulvet" ute, så du spurte om det, men glemte å svare i farta. Skal ut og grille nå, siste fridagen min før jobbehelg. Så nå blir det ikke mere fri før neste torsdag...

liven sa...

Så koselig du har det i inngangspartiet ditt!! Har såååå lyst på kurvstoler jeg!!
Jeg er veldig fornøys foreløbig med malingen og tror det kommer til å bli fint.
Men masse arbeid er det..........
Vi bruker Drygolin oljemaling. Fargen heter egghvit!! Ville ikke ha kritthvit så denne er jeg veldig fornøyd med!!
Ha en fin kveld:O)

krinkelkroken sa...

Så fint det ble med kurvstolen! Likte veldig godt understellet på det bordet, lekkert!
Vi flyttet inn i "nytt" hus fra 1980, i oktober og her er også masse som må gjøres, men vi tar det litt etter litt!

ha en fin kveld!

Grip dagen sa...

Skal si dere har jobba!
Det er mange timer jobb som ligger i den hagen deres, og mange kilo masse som har blitt flytta på!
Imponerende!
Vi har laga hagen helt selv. De som bygde huset hadde knapt vært utenfor døra!
Vi har gjort alt for hånd, det er umulig å få maskiner opp i skråninga vår. Vi har 11 høydemeter fra nederst til øverst på tomta!
Vi lager også ulike platåer, slik som dere har gjort.

Synes også inngangspartiet var blitt fint. Men velger du hvitt, sink og stein så treffer du meg... Akkurat det jeg liker!

Lykke til videre med jobbinga!
Hagehilsen fra Marit

Tilonino sa...

Hei, og takk for koselig kommentar i bloggen min. Så fint inngangspartiet ditt ble. Blir spennende og se hvordan resten har blitt også. Jeg har også 3 slike stamper som du har. Lurt å fylle den med fine stener.
I USA fikk jeg kjøpt en del quiltestoffer. Ellers ble det litt til barna og selvsagt litt til meg selv. Men det er så uendelig stort utvalg derborte at det er litt vanskelig å velge.. synes jo selv at jeg hadde handlet mye men når jeg pakket det ut ved hjemkomst, føltes det ikke slik alikevell..
Kos deg i finværet. Jeg kommer snart innom igjen.
Klem fra Tilonino

tinemor sa...

Så flott stolen din ble!!!
Vel vært alt strevet tenker jeg ;-)
Ang platten/verandaen. Din og min kjære er nok litt lik der ja. Jeg elsker krukker og blomster og lykter og++++. Men han vil ha sitteplass og ferdig med det. Enkelt og stilrent kaller han det. Kjedelig sier jeg.... Så vi møtes på midten. Jeg begrenser meg og har heller ikke så mye blomster, for han er redd veps.... ;-) og jeg har tenkt å få i litt store krukker i år, med noe grønt i, istedefor mange små. Spennende å se om det blir noe av....
Ha en fint uke.
Ps! Likte bordet ditt. Mamma har et lignende i kjelleren i sort som jeg har vært å "tikket" på. Spennende å se om jeg får det.

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Så fin stolen ble (til slutt...hehe) Det så jo bare så fint ut utenfor inngangen nå!
Jeg syns nå huset ditt ikke er så værst jeg:) Det er mye man får gjort med et litt kjedelig utgangspungt! Å en hel masse har du jo fått gjort allerede!
Jeg syns forresten det er gøy med sånne "stygge" før bilder i bloggen, for da først etter en stund kan man jo se forbedringen. Å hos meg kommer det nok til å ta årevis før både hus og hage er ferdig, ehhh...ja om det noen gang blir ferdig da;) regner vel også med at de blomsterbeddene og eventuelle stauder og busker ikke tar seg spesielt godt ut dette første året. Men som sagt: det kommer seg "på sikt":)
Ha en super dag i vårsolen!
Klem fra chatrine:)

Christinas låvebutikk sa...

Takk for fine ord!
Vi har bare to vindu under verandaen så det ble ikke så mye mørkere! Kjelleren er i full bruk. Kjeller/tv stue kontor,hall,soverom og vaskerom. Utnyttet hver en flekk...he he!!
Ha en flott dag!

Hege sa...

Hei hei, og takk for hyggelig mld :)
Var ikkje klar over at eg var komt på bloggrollen eg, har vært mykje styr der..
Kurvstolen ble forresten kjempe fin!!

Tulip sa...

Så fin kurvstolen ble! Veldig koselig uteplass!

Mrs.J sa...

Hei!
Takk for hilsen!Så morro se hva dere driver med også. Dere har planene klare dere også ser jeg. Morro når man ser forandring, og ikke minst når det blir så fint! Det har jo blitt riktig så lekkert hos dere. Kurvstolen ble kjempefin, passet så fint ved inngangen.
Det blir så fint hos dere! gleder meg til å se resten! :)
Nå har jeg vært ute å luket, ikke lite ugress som kommer frem når det har regnet slik det har gjort her. Men godt å få det vekk :)
Ha en fin kveld!

Helene sa...

Fint og koselig inngangsparti. Kurvstolen ble jo som ny med litt maling.
Det bordet ditt kunne nok også kommet til nytte hos meg når jeg leter som værst i veska etter nøkkelknippet;0)

Ønsker deg en fin og solfylt uke!