onsdag 13. februar 2008

Barnerom før og etter bilder

Tepper, gardiner og småmøbler er blitt endret en del ganger etter at hovedoppussingen ble foretatt på barnerommet. Rommet er ganske smalt, så det har vært litt vanskelig å finne møbler som rommer alt vi har av puslespill, bøker og annet uten å være for ruvende i rommet. Tror vi nå har fått til en løsning med seng og annet som vil fungere et par år fremover.


Men dette var uansett utgangspunktet vårt da vi flyttet inn:


Slik så det ut i fjor sommer:

(Uffda, hadde jeg virkelig så sansen for grønt altså...?)


......og slik ser det ut på barnerommet i dag:

Knaggrekken er laget av løse knotter som jeg fant på Indiska for et par år siden. Syntes fargene var utrolig hærlige. De er montert på en eikelist, som opprinnelig tilhørte glassdøren til eikeskapet i stuen (fikk ny dør, da den ene var ødelagt)


Skipper´n og Mikke Mus er gamle figurer som min far hadde da han var liten.
Disse 4 dvergene sydde min mor til meg da jeg var liten. Dessverre ble hun litt lei etter at 4. mann var ferdig, så det ble aldri 7 stykker. Det ble aldri noen Snehvit heller. Da hun så hvor fine de ble i hvite rammer, fikk hun lyst til å lage resten av gjengen (vel, fikk litt lyst i alle fall - men kanskje ikke nok til å gjøre det...? Gry: leser du dette? hint, hint til modern.)

8 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Så fint det har blitt! Skikkelig fint gjennomført for en liten prinsesse:)
Ryddig å fint var det og;)
En fin kveld til deg!
klem:)

krinkelkroken sa...

Kjempefint pikerom!
ja er det ikke rart hvor fort smaken forandres, skifter stadig mening her , og synes det er så vanskelig å holde seg til en bestemt stil, da det er sååå mye lekkert alle veier;)
Har ikke vært innom deg før, takk for hilsen på min blogg;)
Ønsker deg en fin kveld!

Karna sa...

Åhhh så fantastisk fint barerom, utrolig fine detaljer. Husker vi fikk slike figurer også da vi var små, og det var av dvergene....men de er nok ødelagt for lengst vil jeg tro....kanskje jeg må ha meg en tur på loftet til mine foreldre og lete litt....
Ha en fin Valentines dag!

Gunhild sa...

Kjempekoselig barnrom. Mange gode ideer å hente der :)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Oo, så kul att se dina vackra rum!!!Så fina...har nyss haft inlägg om mina barns rum...Välkommen att kika in får du se!!

Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

Bente sa...

Skikkelig fint barnerom. Utrolig hva litt maling kan gjøre.

Ragnhild sa...

Så utrolig fint <3

Anonym sa...

Kjempefint prinesse-rom!! :) Jeg elsker den kasse-hylla som henger på veggen ved siden av skrivebordet! Jeg vet jeg har sett noe lignende før, men kan ikke helt huske hvor... Hvor har du fått tak i den?