onsdag 30. januar 2008

Nytt til barnerommet

Har kjøpt inn litt stæsj til barnerommet og er helt sugen på å bli ferdig der inne nå, men malingsarbeidet er fortsatt ikke ferdig.

I billigkroken på IKEA har de ofte mye fine stoffer. Dette er gjerne gardiner og duker som har vært brukt i utstilling etc. som de selger ut for en slikk og ingen ting (nesten da.... )

Sist jeg var innom fant jeg denne sengehimmelen til 30,- kroner

Har planer om å skifte ut de grønne båndene med rosa blomsterbånd. Datteren min fikk denne som overraskelse i går og vi måtte selvfølgelig prøvehenge det i taket. Hun syntes det var ordentlig stas og vi måtte straks finne en bok og sette oss i sengen og lese et eventyr. Vet ikke om hun fikk med seg så veldig mye av det eventyret for hun var vel mest opptatt med å ordne med sengehimmelen :-)

Har også kjøpt et nytt teppe på IKEA som de fikk inn for en ukes tid siden.

Tror det kommer til å passe fint sammen med Tilda stoffer i rosa og turkis. Ååhhh, tror jeg må hente hårføneren og hjelpe malingen med å tørke jeg :-)

2 kommentarer:

GAWO sa...

Kanskje jeg også burde ta en Ikea-tur. Jeg trenger litt fint stoff etter hvert. Stikk innom bloggen min om du har lyst, så kan du se hva jeg holder på med.

Takk for hjelpen. :-)

Evelinas hus sa...

Hej,
Kul att du tittade in hos mig. Det är första gången jag är inne hos dig, mysig boggg du har.
Kram Caroline