søndag 6. januar 2008

Trenger nye lenestoler

Er så usikker på hva vi skal kjøpe til stuen vår. Trenger 2 lenestoler som skal stå foran tv´en. Har i dag en sort recliner, men skulle helst hatt to. Den vi har der nå er av en ganske smal type, og det er uaktuelt å ha noe som er bredt og stort der.

Har sett litt på denne stolen fra IKEA, men er veldig usikker på den. Fordelen med å kjøpe 2 slike er at de ikke koster så alt for mye. Vi skal sikkert pusse opp igjen/møblere på nytt om ikke så lenge og da er det dumt å ha kjøpt stoler til 10.000,- kroner stykket som kanskje ikke passer inn lenger. Hva mener du? Er de stygge??Tenkte på denne i eik med brunt skinntrekk:3 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Jeg elsker før- og etter bilder! Og hos dere var jo forvandlingen enorm!!
Ang. stolene så så kommer det jo helt an på hvilken stil de skal passe inn i... jeg tror jeg må kikke mer på sidene dine før jeg kan si noe. Vi har liknendene disse med hvitt stoff som barnestoler på stuen. Trekket kan trekkes av og vaskes så det er veldig praktisk. Litt anonyme er de jo - så det spørs om du vil at de stille og rolig skal passe inn og ikke prange for mye i forhold til andre ting eller ikke. Blir spennende hva du velger!

Donnas Verden sa...

hei hei

Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Jeg har kikket på sidene dine, og det ser ut til at de passer veldig bra inn i stilen din. Jeg har ei venninne som har de samme stolene, og de er kjempegode å sitte i(nesten det viktigste:)).

Jeg linker deg jeg hvis det er i orden, her var det masse spennende,gleder meg til å se mer. Hagen din ble så bra! Har dere planlagt den løsningen selv? Vi har også stor hage (2 mål) og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne...

Lykke til med stolkjøp!

Anonym sa...

Stua ble kjempelekker :-)
Jeg har de stolene fra Ikea, og er kjempefornøyd med dem- de er ordentlig gode å sitte i ;-)