søndag 8. august 2010

Ferdig malt rekkverk

Rekkverket på terrassen er blitt hvitt og pent. Huset er malt i en farge som heter "Gråmynte", men vi valgte å male med "Bomull" på rekkverket. Terrassebordene ble oljet tidligere i sommer, men til neste år kommer vi til å beise terrassen i en hvitfarge.

Med tanke på at vi kommer til å utvide terrassen neste år, var det kanskje litt bortkastet å male rekkverket i den andre enden også, men, men..... det var ikke endelig bestemt da vi malte :-)

I den hvite store kassen med klatrevegg vokser "Humle" for 3. året på rad. Den begynner å bli litt småvokst, så til neste vår får jeg huske på å gi den litt mer gjødsel / ny jord.

Det artige med "Hestemynte" er at det kommer dobbel blomst på den. Lukter godt også!

Blåskjell fra Rulletostranda på Tofte

Full fart med humler hele dagen :-)

Bilde fra den spede start. Valgte å plukke ned alle bordene og male dem på bukker. Syrinhekken har nå fått seg en kraftig klipp. Ned til halve høyden omtrent.
Ønsker alle som er innom en riktig flott sensommer!

1 kommentar:

ENGEL sa...

Så flott det ble!Likte veldig godt fargen på verandagulvet!Kjempeflotte krukker og!Humla kommer når den først setter i gang å vokse-da blir du ALDRI kvitt den.Vi har nemlig prøvd det siste siden vi har bygd ny veranda-og jammen kommer humla SELV om vi har sprøyta,lagt 4 lagsduk og SINGEL oppå!!!!!