tirsdag 30. september 2008

Garderoberommet

Har tidligere visst "før og etter bilder" fra oppussingen av garderoberommet (her), men nå har vi endret litt der inne igjen. Har dessuten fått satt inn nytt vindu, listet og malt ferdig + fått opp gardiner.

Bokreolen som står her inne har jeg jo også vist tidligere (her), men da var den ikke fyllt til randen med bøker og andre "livsnødvendigheter" ;-)


Den grå sovestolen sto tidligere nede på det som jeg nå bruker som arbeidsrom. Den tar mye plass egentlig, men velger å beholde den enn så lenge. Ut av vinduet sees lekehytten som ble bygget i sommer. Det ser litt voldsomt ut med alt trevirke i forkant, men planen er å feste armeringsjern der og la klematis og diverse andre klatreplanter dekke til. Ble ikke ferdig med beddet i forkant nå i sommer, så det får bli et av vårens prosjekter.
Gardinene som nå henger oppe hadde jeg på soverommet der vi bodde tidligere. Da vi flyttet ga jeg disse til min mor - og jada, selvsagt har hun tatt vare på de. Fant de da jeg hadde opprydding i et av skapene hennes. Også jeg som aldri skulle ha noe blått mer da.....(klikk på bildet for større versjon)

Det lille speilet er laget av en tynn plate som jeg har limt stoff på. Limte deretter på et rundt speil fra IKEA og kantet til slutt speilet med noe pyntebånd jeg hadde liggende.
Det lille gamle smykkeskrinet mitt dukket også på mystisk vis opp på garasjesalget vårt. Du verden så mye jeg fikk "reddet" fra det salget gitt :-)


Dette smykkeskrinet har tilhørt mamman til min mors mann. Syntes det også fortjente å komme hjem til meg....

Ønsker alle som er innom en fortsatt fin uke!!!5 kommentarer:

GundaM sa...

Så fine skrin da, elsker skrin i alle str og fasonger;0)

Og den stiden, den må du bare se å få laga deg ;0)

Et hverdagshjem sa...

Så flotte ting du fikk reddet fra loppemarkedet! Jeg skal på loppemarked til helgen, og håper på å finne noe fint der.
Takk for kommentarer ang maleprosjektene. Tror nok sikkert jeg blir å vente litt med å male bordet, er foreløbig alt for usikker på resultatet til at jeg tør;)

Siren sa...

Hei! Ja når vi bygde ut så fikk badet førsteprioritet...og ble derfor ganske stort...og det har jeg jo selvfølgelig ikke angret på , kunne gjerne tenkt meg det enda større...hihi
Så utrolig mye flott du reddet i fra garasjesalget!
Jeg kommer nok innom bloggen din igjen på besøk!
Ha en fin kveld!
:)

Mitt hvite hus sa...

Så kjekt at du fikk reddet så amsse fint fra garageslaget dere hadde.O=9 Skrinene dine er kjempefine=)
Nyt uken Klem Kerstin

Emmeline sa...

Skal si at du klarte å redde mange skatter fra garasjesalget
(humrer) Jeg er verdens verste når det gjelder garasjesalg. Jeg gir bort ALT og så angrer jeg etterpå, og må kjøpe nytt igjen....

Så på hyllene dine under her, og de fine Tildaboksene. Det er vel ikke en overraskelse at det var en favoritt hos meg? Ønsker det en deilig natt om du leser dette, og en flott dag i morgen!