mandag 8. september 2008

1. runde over.

Helgen gikk unna i en fei, til tross for noe labert besøk på garasjesalget. Men, vi fikk da solgt unna en del og flere av bordene ble fyllt opp flere ganger. Har en god del igjen, så vi kommer nok til å ta en liten runde til.
Fikk ikke tatt noen bilder av selve garasjesalget, men har tatt noen bilder her hjemme, med noen av tingene som ikke ble solgt.


Uten interesse var bla. dette Arabia service til 6 personer, bestående av asjetter, kopper m/skåler, tekanne, eggeglass, pepper/salt krukker, stort rundt fat og en liten bolle.Heller ikke et koselig frokost service for 2 fra svenske Rörstrand fristet Toftefolket, så disse tingene selger jeg via en annen salgskanal.Dette tok jeg med meg hjem for å beholde selv. Synes det var fine ting jeg - men var visst alene om å mene det.... Har også en karaffel til fra tidligere, så nå blir det mange å sette frem til jul.Denne margarinkassen skal jeg ha på arbeidsrommet mitt.

Den sorte "dingsen" tenkte jeg kunne pynte opp i et av beddene i hagen. Har sikkert vært lokket til en flott gryte eller noe slikt.Bokser var det heller ingen interesse for, så noen av de ble med meg hjem :-)
Ønsker alle som er innom en riktig fin uke!

10 kommentarer:

Ingunn sa...

Her var det noen skatter ja!!!;)

Mitt hvite hus sa...

Her var det ting som jeg ville kjøpt hvis jeg hadde vært på garasjesalget:O=)

Godt du tok det med deg hjem da=)
Klem O=)

ChatrinesLiving sa...

Her var det jo mye fint! Jeg likte spesielt godt alle disse gamle boksene du har anskaffet deg!
Så godt salget gikk bra!

Her er det kun avslapping, etter en travel helg:)

Superfin uke til deg!
Klem fra chatrine:)

Karna sa...

Det var merkelig at det ikke var interesse for disse tingene, nydelig gamle ting...Du får ta en runde til, kommer nok mange da når du viser de flotte tingene her...

elisabeth sa...

Her var det da mange skatter:)) Ha en fin kveld, og kos deg;9

Anonym sa...

Hei! Det ligger en Award til deg på min blogg:-)
http//norskebyggeklosser.blogg.no

Anonym sa...

Sånn nå skal URL'n være riktig!
http://norskebyggeklosser.blogg.no

Daisys home sa...

Hei!så masse gamle fine skatter.Liker sånne gamle bokser.Har forresten noen selv,som er arvet etter min bestemor og mamma.Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Gry sa...

Så mye fint, synd at jeg bor så lang unna, ellers hadde jeg nok kommet....
Ha en fin uke!
Klem Gry : )

*Hege*-mine små skatter sa...

Så myespennende som var skjedd her siden sist:) Jeg har laget meg bloggroll,og du var ved en glipp falt utenfor den... Beklager! Jeg har allerede ryddet opp i det:)

Bokreolen din ble kjempeflott!!!