torsdag 14. august 2008

Sommer på balkongen

Muligens litt i seneste laget, men endelig ble det litt sommerstemningen på balkongen vår :-)
Frem til nå har det ikke fristet å dulle så veldig mye på den lille balkongen utenfor soversomsvinduene, for huset skulle jo uansett males.

Balkongen har morgen/formiddagssol og blir i grunnen ganske lite brukt. Kanskje ikke så rart når det har sett ut som det har der ute ;-) Den er 6,5 meter lang og en meter bred, så den helt store møbleringen blir det ikke snakk om.


Dette var slik det så ut:

Og slik ble det med den nye husfargen. Vinduer og soveromsdøren har ennå ikke kommet :-( Alt står nå visstnok på Maxbo på Strømmen, men nå er det utkjøring de roter med. Arrgg!!!

Bordet har jeg tatt med fra hytta. Det var tidligere kjøkkenbordet (Ingo fra IKEA) der og har nå fått 4296 strøk med maling. Bordet skal ikke inn til vinteren, så jeg har brukt maling beregnet på utendørs bruk. Bordet sagde jeg i to og så ble det festet i veggen i bakkant. På hjørnene har jeg montert hyllefester fra Indiska for å gjøre det kjedelige bordet litt mer spennende. Den ideén fikk jeg fra denne damen: Lisbeth sin lille verden

Vegghyllen er etter min mormor. Fant den i kjelleren til mamma sist jeg var på Tofte. Også den har fått 4296 strøk med maling (guuud å lei jeg er av å male nå....)

Ønsker alle som er innom en fin sensommer!!!

8 kommentarer:

Jorunn sa...

Så koselig det ble! Det var jammen smarte løsninger du valgte på bordet :0)

Photo-Me-Life sa...

Ja kjipt å vente på noen som roter vekk tingene, man vil jo ha det på plass så fort som mulig da man først har bestillt og bestemmt seg for noe. Det ble MYE finere hvitt der ute syns jeg (vel, jeg lever i en hvit verden, så annet ville vært rart)
Har ikke vært innom deg før, vikelig artig å se andre blogger...koselig at du ble med i trekkningen:)

Mitt hvite hus sa...

Heisan:O=)

Så utrolig koselig det ble på verandaen din da.=)

Den hyllen er jo bare så flott=) Artig å ha arve ting=)
Skjønner en kan kan bli lei av å male. Håper varene kommer snart da , kjedelig å vente på ting en har bestilt. Spesilet når noene roter og gjør feil:=)

Kos deg på din flotte etrasse. Klem fra Kerstin =)

liven sa...

Å neida.......ikke for sent å vise bilder fra altanen!!
Så fint det er blitt hos deeg da......
Kjempefin hylle fra din bestemor og fine ting du har pyntet med!!

Ha en fin kveld:O)

Min Verden sa...

Det blir veldig fint når det er nystrøket maling og litt stæsj her og der. Virkelig! Jeg tenkte på det du sa om at folk graver opp og stjeler ting. I Drøbak er folk plaget med at folk stjelser krukkene på trappa og julekranser som henger på døra - hva gir du meg? Det er sjukt å stjele krukker på trappa. Hanne

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Så flott det ble, og for en hyggelig blogg du har !!

Takk for hilsen hos meg også:) God Helg , klem A

Karna sa...

Så koselig, du er kjempe flink å lage det fint rundt deg, og lage et "standard" hus til noe helt spesielt!

God helg!

Unknown sa...

Hei!

Jeg bare lurte på en liten ting... Jeg har et sengeteppe og noen puter i samme stoff som de på bildet. Butikken jeg kjøpe de i har dessverre lagt ned, så jeg vet ikke hvor jeg kan få kjøpt flere ting i dette stoffet. Tror det er fra Green Gate, men stoffet er utgått av produksjon...eller jeg fant det ikke i kolleksjonen deres.

Så... hvis du vet hvor de fortsatt selger dette stoffet, hadde jeg blitt kjempeglad!!!

Likte også den blomstrete duken din! Hvor er den kjøpt?

Mange spørsmål her, men jeg håper det går bra! :)