mandag 19. mars 2012

Snart påske

Påsken nærmer seg med stormskritt, nesten all snøen er borte i hagen og med lysere dager begynner overskuddet å komme tilbake. På søndag tok vi fart og pyntet likeså godt ferdig til påske :-) 

De hvite påskeeggene med mønster på er nye av året. Kjøpt på Nille til 12,90 pr. stk. På Kremmerhuset har jeg sett like egg til kr. 19,- så synes jeg gjorde et lite kupp. 

Den lille kyllingen pleide vi å så karse i da jeg var liten (begynner å bli noe år med andre ord).  Jeg tror egentlig Anette har mest lyst til å ha godterier i den.

Anette laget sitt eget påsketre. Hentet en kvist i hagen og satte den i en blomstervase fylt med stener og bar stolt det ferdige resultatet inn på det allerede overfylte rommet sitt....

Da vi egentlig var ferdige med å pynte hadde vi mange påskeegg til overs. Syntes det var synd å la det bli liggende i påske-stæsj-esken i skapet, så da var det frem med Tilda treet, som ble kjøpt på romjuls salg på Panduro og hang på det som var igjen.

Påskeeggene ligger klare - bare til å fylle opp :-) Disse la påskeharen igjen i hagen vår for et par år siden. Da påskeharen ikke la igjen 5 proppfulle egg også de påfølgende årene, ble Anette litt skuffet, men så lenge disse her blir fylt opp er det nok greit allikevel.

Ønsker alle som er innom en fin uke!

1 kommentar:

Yvonne sa...

Hei på deg!
Kjempe flotte påskeegg!!
Jeg har lyst til å gi deg en blogg award! da en titt inn på bloggen min for å se hvordan dette fungere=) Ha en fin tirsdag! klem fra Yvonne.