onsdag 21. september 2011

Kjøkkenpuslerier

Den ene kjøkkenveggen har fått et par nye hyller. Eller det vil si, helt nye er de jo ikke da. Hyllene har gjort sin nytte både i vår tidligere hytte og i lekehytten til datteren min, så her det det gjenbruk så det holder.  Hyllene er fylt med bokser og glass. Brukte disse Norgesglassene til å oppbevare diverse hobbysaker i tidligere, men syntes de var bedre å bruke på kjøkkenet. Fordelen er jo at en får oversikt over hva en har. 

Såpe og sand er nok ikke vaskemetoden her i huset, men uansett hyggelig å bruke disse gamle sakene. Disse har jeg arvet og brettet de står på er et slitt gammelt serveringsbrett fra loppis. Ønsker alle som er innom en fortsatt fin uke!

6 kommentarer:

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Så koselig bilder fra kjøkkenet. Kjekt med gjenbruksting.
Ha en fin kveld
klem

Sivs hus sa...

Hei, Så vakre ting du viser fra kjøkkenet ditt. Takk for koselig hilsen. klem Siv

Sommerhuset i bakken sa...

Topp med gjenbruk ;-) Flotte hyller med mange herlige detaljer. Likte spesielt godt den grønne kakeboksen og "sand og sæpe" i emalje.

Ha en super kveld!

Kaoskontroll sa...

Takk for hyggelig kommentar! Og du har selvsagt rett, for noen møbler kvitter jeg meg med uten å tenke over det engang. Men det er de flotte gamle, og de jeg har lagt ned litt arbeid i, som det gjør vondt å si farvel til. Huset skulle vært mye større her også! :)

Så utrolig flotte såpe og sand- skåler. Og veldig artig at det har vært så normalt å vaske med sand at det var egen skål til det. Lærte nylig at man før også vasket gulv og tepper med aske. Det høres jo ikke noe logisk ut, og jeg tror ikke jeg skal forsøke. Hehe

Klem

På landet sa...

Takk for koselig hilsen hos meg :)
Var veldig fint med hyllene,norges glass brukes her i huset å til alt mulig ;) Utrolig stilige de sæpe og sand boksene :)

God helg :)

Crinoline sa...

Gjenbruk er flott og hyllene inneholder mange fine ting.Emaljekrukkene dine er flotte.Ønsker deg en god helg.