onsdag 19. mai 2010

Ny skjenk og Ikea kupp

Da vi kjøpte "ny" spisestue via FINN.no fulgte det også med en hvit skjenk i samme stil som bordet og stolene. Jeg hadde i utgangspunktet ingen planer om å bytte ut skjenken vi hadde i eik og tenkte først at jeg kunne selge skjenken videre, men så måtte jeg prøve og se hvordan det ble.


Selv om den hvite skjenken er både dypere og lengere enn skjenken i eik, virker den mye nettere. Den er litt lavere og det er mer luft fra gulvet og opp da denne har høyere ben. Jeg ble i alle fall så fornøyd at jeg kommer til å beholde den.

Sjeselongen, som jeg kjøpte til under halv pris for en stund tilbake, har fått et lysere trekk nå som våren endelig har kommet. Da jeg var på IKEA for et par uker siden hadde de salg på trekk til sjeselonger med armlene (utgående modeller tenker jeg). Vanligvis koster et slikt ekstra trekk ca. kr. 1.200,- men var nå satt ned til kr. 75,-. Det ble 3 nye trekk :-)Det betyr at denne skjenken skal selges:

Jeg har også arvet et skatoll med tre store gode skuffer. Den skal stå i gangen nede tenkte jeg, hvor det er behov for noe å oppbevare alle skjerf, votter og luer i. Har kommet såpass langt nå at jeg har fått grunnet det meste. Men jeg har litt begrenset med plass til å stå og male alle disse delene, så jeg får ta litt og litt. Skal bli hviiiiit :-)

Ønsker alle som er innom en fortsatt fin dag!

10 kommentarer:

irina sa...

Så bra jeg kan være til inspirasjon :) Tusen takk for det !!

Kjeruben sa...

Eg hadde ikkje tvilt eit sekund på kva skjenk eg ville valgt nei! Nyyydelig den nye :D
:o)

Gry sa...

Så flott å kunne trekke om møbler etter årstid.
Ønsker deg ei flott Pinsehelg.
Klem : )

Anonym sa...

Hei og takk for koselig kommentar hos meg:)
Gleder meg til å se dine stoler:)
Bra du slipper og male de i hvertfall:)

Ha en fin helg:)

Klem, Merete

Kristins Hus sa...

Takk for tips, det blir sikkert noe slikt ja. Synd de store oliventrærne er så dyre ;-)
Ha en fin pinse
K

GundaM sa...

Nydelig ble skjenken din!!!

Ser det er lite innlegg her inne for tiden, d uer vel travel du og disse hektiske vårdagene ;)

Kos deg i pinsa !

h.espe sa...

Heisann!
Ja, det tok litt tid før jeg også fant frem til favorittbutikker i København, men nå har jeg en liste over steder jeg må ta turen innom når jeg er der....

Kjempefin skjenk du har fått deg, og når jeg ser bildene, er jeg enig om at det ble mye nettere - lyst og fint :o) Kupp du har gjort på Ikea også - alltid gøy når man kan gjøre sånne gode kjøp!

Da står en deilig langhelg fremfor oss - krysser fingrene for at godværet fortsetter hos meg og hos deg...

Ønsker deg en strålende flott pinse - koos deg masse!

Klem fra Hildegunn

Veronica's hus sa...

Heldiggris både med sjenk og nye trekk:))
Klem

Hos Jorunn sa...

Hei! Tusen takk for den koselige kommentaren hos meg! Det er utrolig mye fint man finner på finn.no, der har jeg både kjøpt og solgt mange ting. Sjenken var kjempefin og sjeselongen ble flott med det nye trekket. Det ble stor forandring når du byttet ut den forrige sjenken og skiftet trekk på sjeselongen...det ble mye finere!! Ha en flott helg og kose deg masse. Klem fra Jorunn

Anonym sa...

den hvite skjenken var garantert finest :D tusen takk for stemmen i NIB utfordringen :D