mandag 23. november 2009

3 måneder

... siden forrige innlegg. Hjelp! Tiden flyr... Og nå er det vel snart på tide å ta frem all julepynten igjen :-) Gleder meg!

Foruten at vi faktisk ble ferdig med kjøkkenet som vi begynte på i sommeren, så ser jeg av gamle bilder på bloggen at det også har skjedd forandringer i flere andre rom. Lyset er så dårlig nå på kvelden, men her er litt fra stuen. Veggene i stuen ble malt om igjen i sommer. Fra Caffe Latte til Eggehvit.

Tidligere stuebilder er her

6 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Hei :)
Velkommen tilbake :) Er rart å vere vekke frå bloggen ja, men av og til er det nødvendig! Bloggen forsvinn jo aldri :)

Fint du har fått det :)

Klem M :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Hei igjen :)

Takk for det, gledar oss til å bli foreldre..og lille prinsessa gleda seg til å bli storesøster :)

Forma er dessverre ikkje på topp, men er betre enn den har vore. Vore sjukmld til midten av september, og tilbringt dei 8 første vekene av sjukmldperioden på sofaen. No er eg betre, men klare nesten ingenting før eg bli svimmel og uvel. So min kjære får verkeleg husarbeid inn i fingrane. Men no er eg i veke 17 og hååååper inderleg at det ska bli betre :)

Uansett er det jo koseleg til slutt :)

tenk, 1 mnd til julafta..heilt utruleg :)

Klem M :)

Anka sa...

Velkommen tilbake fra blggdvale:) Takk for at du er med på min giveaway. God kveld.

Kreoline sa...

Hei, velkommen tilbake, greit med en pause av og til. Koselig i stuen, herlig med forandringer. Ha en fin kveld, klem.

Susanne sa...

God morgen:)
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) Ja jeg var litt i stuss på om jeg egentlig likte gardinene men har nå funnet ut at det gjør sg med litt farge og mønster i et helt lyst rom. Gardinene har jeg kjøpt på princess. Kkjempekoselig stue og blogg du har:) Ha en fin dag..Med vennlig hilsen Susanne

borghild sa...

Det er herlig med lyslykter! Vi har nok strengt tatt nok av dem, vi også, men det er jo så koselig!;) Ellers så har jeg lyst til å gjøre som deg og male vegger fra latte til eggehvit. Jeg ser det hver dag, at kjøkkenet hadde blitt mye finere med litt mindre gult i fargen, men problemet er at kjøkkenskapene er i samme fargen:( What to do?? Ha en fin uke! Klem B:)