torsdag 20. august 2009

Ukjent hylle...

I den nye IKEA katalogen, på side 120 (og også på side 114) er denne hyllen avbildet. Likte den veldig godt, men finner jo ingen opplysninger om den - hverken i katalogen eller på nettet. Er det noen som vet om denne hyllen finnes på IKEA?


Håper noen kan hjelpe :-)

6 kommentarer:

Kjolesnekkern sa...

Hei og takk for hyggelig besøk!! jeg nyter den flotte hagen din!! Så koselige bilder! Lykke til med Ikeahylla, jeg søkte på Ikea.no for deg, men fant den ikke der under hyller heller...69 sider, så tok bare opp til 400,- før zzzz tok meg...God natta og lykke til, klem fra Marianne

Anonym sa...

Jag trillade in på Din mysiga och sköna blogg, och har nu läst och tittat på Dina bilder. Mina komplimanger! Har Du lust och vara med på min tävling där Du kan vinna härliga priser från Smällkaramellen?

Agneta

Prinsesse Elin sa...

Ja sant den er fin. Jeg digger den. Å prisen er overkommelig. Må ha meg en tur innom IKEA nå denne høsten for å kjøpe både stoff og et par hyller. Ha en herlig fredag. masse klemmer fra Elin:)

Ocean showroom sa...

Hej och tack för besök hos oss! Den hyllan skulla jag också vara intresserad av så säg till om du får något svar! Kram Alexandra

Marte sa...

Heisann! Kom over dette innlegget ditt og har planer om å kjøpe meg en slik hylle selv. Så den nemlig på en kjøkkenavdeling her på IKEA i Trondheim, og der hang det en lapp med pris og div info. Husker ikke helt, men tror den kostet rundt 400kr. Har ikke funnet den i katalogen eller på nettet, men de har den iallefall, så du må bare spørre neste gang du er der;)

liven sa...

Denne hyllen har ikke jeg sett nei......men fin var den!!
Fin hage du har!!!

ha en fin helg:o)