mandag 31. mai 2010

I dag blir det en tur til IKEA

Jeg har lenge hatt lyst på et litt større bord nede i kjellerstuen. Tror jeg har funnet et på IKEA. Det er i heltre - og det er jo bra, for da er det et bedre utgangspunkt dersom en senere ønsker å male det.

Hemnes stuebord:

Trenger også stoff for å trekke om spisestuestolene vi kjøpte for et par uker siden. Jeg har ikke lyst til å beholde det blå trekket som er på nå (bildet er hentet fra annonsen på FINN.no).


Har funnet diverse metervare på IKEA som kan være aktuelt, men det er mulig jeg også får søke litt på Stoff og Stil sin hjemmeside. Disse tre prøvene er fra IKEA:

Får håpe stiftene som holder stoffet på plass på setet ikke sitter alt for godt, slik at jobben ikke tar alt for lang tid :-)

5 kommentarer:

GryNoKa sa...

Skulle gjerne bodd litt nærmere Ikea, 70 mil unna.....
Kos deg!
Klem : )

salige lavendel sa...

Lykke til med stol prosjektet =) Hemnes serien fra Ikea er fin.

Min Verden sa...

Hehe :) Plantasjen - har kjøpt mye på plantasjen jeg, men det blir mindre og mindre. Har visst utviklet meg til en hagejåle - og det er helt greit. Jeg er ikke så jålete ellers :) Vel, erfaringen min med Plantasjen er så mangt - ifht. roser har de for dårlig utvalgt og rosene er fryktelig dårlig etablert i pottene sine og resultatet blir desto dårligere. De første kjøpte jeg selvsagt der - som alle andre gjør. Nok om det! Rosebue synes jeg bare du skal kjøpe. De har noen ultrabillige på Biltema - og hvis du tar et par New Dawn fra Plantasjen får du det til 200 kroner. Gjør det som en test - så kan du evt. avansere etterhvert. Lykke til. Jeg elsker rosebuer!

Talentina sa...

veldig fint spisebord da!!
ikea er gøyt å gå på:) kan fort gå noen timer der ja:) hehe men viste ikke at de hadde stoff men nå vet jeg d:)

toppenavnorge.no sa...

Lurer på hvorfor det er så få menn som smiler på IKEA. Noen unntak: De nyforelskede som ser på dobbeltseng. Og menn på vei ut av butikken. Endelig ferdig ;-)