mandag 12. januar 2009

Pc kroken

Arbeidet med det lille toalettet nede i underetasjen går fremover. Det er en del igjen, men nå har vi i alle fall fått på plass alle rørene. Det neste er å liste ferdig før vi legger opp nye ledninger. Har ikke helt bestemt meg for lampe der inne, men det kan jo være greit før vi legger ledningene ferdig.... Tips til pene lamper på bad mottas med takk - enten vegg eller taklampe :-)

Viser litt av pc kroken i kjellerstuen i dag. Resten av kjellerstuen ser du bilder av her. Under pulten er det ca. 1 milliard lekre ledninger som ligger kveilet i store ruller. Jeg skjønner ikke hvorfor for eksempel kabelen fra skjerm til harddisk må være så himla lang! Har stoff liggende klart, så kanskje jeg skal få sydd det forhenget jeg har tenkt på i lange tider nå ;-)


Ønsker alle som er innom en riktig fin uke!

23 kommentarer:

Jannicke sa...

...ja, hvorfor er ledningene så lange og mange?? Ikke pent i det hele tatt. Vår pc står i stuen, med skriver og alt. Hmmm, ikke pent! Du får legge ut bilde hvis du får sydd et slikr forheng, for det vil jeg gjerne se :).
Lykke til!

Kerstin sa...

Jeg også hater ledninger alle veier. Og som du sier, lange og svarte. Men de er nok et must.
Så fin pc krok du har fått deg=)

Her blir det maneg fine innlegg.O=)

Klem

GryNoKa sa...

Jeg er heller ikke glad i ledninger....de kan jo klipses sammen og henges på veggen eller under bordet...men så skal man flytte på noe...og da er men igang igjen. Uff nei, men et forheng høres bra ut!
Lykke til!
Klem Gry : )

A-mora sa...

Jeg liker ikke ledninger. Så fin plass du har der du sitter og blogger:))

Landcharm sa...

Takk for besøket hos meg. Ville bare berolige deg med at jeg ikke mente å grave ned treet, men å plante "juletreet" bak låven. Jeg skrev grave..., men har rettet opp nå. Velkommen innom igjen.

Verandasol sa...

heihei, takk for hyggelig kommentar hos meg! Den farge utfordringen, var ganske morsom faktisk ja. rart hva man har som man ikke tenker over ;) lange ledninger er ikke mye lekkert, et tips er å kveile de sammen og feste med elektrikerstrips! Da blir det littegrann mer ryddig hvertfall :)

Karna sa...

Var en koselig og ryddig krok dette, blir lett rotete når regningne hoper seg opp...og alt ligger klart for å finne plassen sin i permer...det er det iallfall hos meg...

Jannicke sa...

Ja, det er cappucino ;o). Enig i at den virker ganske lys på den veggen. Datteren min har rom i kjelleren, og også hunhar en vegg i cappucino. Her virker den betydelig mørkere. Så lyset har nok mye å si. Jeg er blitt utrolig glad i Letthet fargen. Den er faktisk lysere enn eggehvit, men samtidig varm og lun! Ingen antydning til blåtoner i den.

Black Feathers sa...

Hei, koselig at du har tatt turen innom bloggen min, for da kunne jeg besøke din blogg. Har sittet å lest en stund her, og du har masse gode ideer ;)

Ha en riktig fin dag ;)

Daisys home sa...

Kjempefin en pckrok du har.likte så godt trappa di,den ble bare så fin.Har du brukt olemaling med 40glansgrad?Har også tenkt å male trappen her i huset hvit,når eller hvis formen bedrer seg.klem fra meg

Mette sa...

Takk for kommentar på bloggen min! Du har helt rett: det er bloggen min ja!

Jeg liker utseende på den nå, selv om den er litt søt: En del av meg dras mot det sarte og søte - en anelse romantikk. Mens en annen del er mer "rustikk" og en tredje stilren. Dermed bli det en salig blanding av både det ene og det andre...Resultatet blir ihverfall personlig! :)

Kommer innom bloggen din igjen senere, jeg.

Ha en god kveld!

Ps. Vet hva du mener med de flisene, hvorfor er det slik at man tar et valg man tror er riktig og så ender opp med å angre...?! Har et par ting jeg ikke er helt fornøyd med på badet. Skulle byttet plass på badekar og vask, men gjort er gjort og spist er spist som det heter...ds.

Mette sa...

Ledninger ja! Ikke lekkert i det hele tatt. Jeg kveiler dem opp så godt jeg kan med slike man lukker brødposer med, de hvite dingsene. Det går greit, men er på jakt etter noe ordentlig. Mener å ha sett at IKEA har noe til dette formål...?

Fru Langtind sa...

Hei

Så koselig at du var innom bloggen min! Veldig kjekt med tilbakemeldinger.
Ser du har mye fint her inne! Likte spsielt det lille blomstrete hjertet på det siste bildet i inlegget? Har du laget det selv? Eller kjøpt det et sted?
Ha en herlig kveld videre!
Klem

OdaAnna sa...

ledninger er alltid i veien, og alltid altfor mye og mange av de;) Veldig koselig krok du har:)

irina /Alex sa...

Tusen takk. Koslig at du er innom i allefall. Jeg er også mest innom de som kommenrere . Føler at jeg må innom å takke. sier ikke at jeg har så mange kommentarer somEmmeline men når det nærmer seg 30 for ett innlegg går det litt tid.

Så da jeg oppdager at du er der blir jeg så glad !!

Da oppdager jeg bloggen din igjen !!

Klem

borghild sa...

Skjønner heller ikke at det skal være så himla mange og lange ledninger hele tiden... Kan vi ikke bare ha en strømledning og så kan resten kobles trådløst?? Noen må jo kunne få til det, vi ringer jo trådløst over hele kloden og har sendt folk til månen...;-)
Ha en fortsatt fin uke! Klem B:-)

ENGEL sa...

ligger en award fra meg til deg inne hos meg!

Magny sa...

ledninger...? grusomt!!
skjønne småsaker her,- herlig rose-hjerte.....
fin uke og takk for hilsen~~~~

Marias skriblerier sa...

Takk for hyggelig melding på bloggen min! KJempekoooooselig! Ønsker deg en fantastisk fiin dag! :D

GundaM sa...

Ja tv og data er trådløst her men ledninger ja...Du sku ha sett bak tven vår oppe... rene kaoset ;0)

Nydelig krok du ahr her da, men lampetips er ikke jeg den rette til å spørre om ;)

Kos dæ videre!

Crinoline sa...

Takk for hyggelig kommentar.Nydelig blogg du har.Å brodere disse monogrammene er tidkrevende,men hyggelig.

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei! Så hyggelig kommentar du la igjen på min blogg!

Ja ledninger er å bli ett irritasjonsmoment for de fleste,men akk så viktige de er.

For en hyggelig bloggeplass du har da.

Ønsker deg en flott torsdag=)

Lavendula sa...

Hei,

tusen, tusen takk for den kjempefine gaven jeg fikk fra deg i dag! Skal ta bilder av tingene i morgen og legge ut. Jeg ble såå glad, så generøs du er.

Ønsker deg en super helg!

Klem fra Ida