mandag 29. desember 2008

Romjulskos

Etter en uke med ribbe og pinnekjøttduft var det på høy tid med litt skikkelig oljemalingslukt i heimen igjen.
Litt stygt gjort kanskje, å ikke vise vakre bilder av et fantastisk flott pyntet julehjem med blonder og hvite madonnaer fotografert i duse hvite omgivelser, som seg kanskje hør og bør i disse romjulstider - men med opptil flere halvferdige oppussingsprosjekter var det på tide å ta penselen fatt igjen ;-)


Denne trappen begynte jeg på for ganske lenge siden. Den ble malt i hui og hast med en gråfarge som jeg hadde til overs fra gulvet på vaskerommet. Skulle jo ikke være slik, men det dugde en stund. Nå males den påny med fargen "bomull".


Så er det toalettet nede da.... Her ble alt revet ut for 2,5 år siden. Begynte å male der inne for 1 år siden og da la vi også fliser på en liten del av veggen der vasken skal være. Siste rest av parketten ble også lagt der inne - og så har det stått der, som en ekstra bod.

Datteren min hater å gå opp på toalettet alene når vi alle tre sitter nede i kjellerstuen. Hun har mast på oss i et drøyt år nå og har til stadighet fortalt oss hvor kjekt det skal bli når dette toalettet blir ferdig. Gode argumenter som at: "Når jeg kommer skitten hjem fra barnehagen, kan jeg bare gå rett inn der og vaske hendene mine" er også omtenksomt blitt formidlet som et middel for å få fortgang i "prosjektet" :-)


Flisene er jeg nå "litt" usikker på om jeg liker lenger, men det er vel neppe noe jeg skal fortelle min samboer... Når fugingen er på plass, veggene malt hvite og alt av ting og tang på plass, så blir de ikke så synlige.


For å bøte på all denne "styggedommen" får jeg avslutte med dette bildet


Ønsker dere som er innom en fortsatt fin romjul ;-)

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Herlig Janne Kathrine.

Mal iveg du, det er så deilig å få unna slike prosjekter som har stått på vent.

Lykke til med jobben, det kommer til å bli så bra0)
Klem Kerstin

prinsesselinn sa...

så bra å fortsette med prsojektene da,
jeg må si at jeg er verdensmester til å begynne på ting og ikke avslutte de...
er liksom kjempekjekt helt til jeg ser at det blir kjempefint...
da begynner jeg pånoe nytt.
litt upraktisk...
ha en fin dag.