søndag 28. september 2008

Arbeidsrom med høy Tilda-faktor

I sommer fikk jeg også malt hyllene jeg hadde planer om å ha på arbeidsrommet. Jeg er så begeistret for bokser generelt og Tilda bokser spesielt. Det som er ved arbeidsbordet mitt nå er vel omtrent 1/2 parten av alle boksene jeg har, så nå tror jeg det er nok for en god stund fremover :-) Men, det er jo så kjekt å oppbevare småting i.....

Denne lille blå hyllen fant jeg igjen på garasjesalget vårt. Det er en gammel hylle som tidligere hang på kjøkkenet på hytta. Jeg kastet den visst ut for en del år tilbake. Mamma hadde tatt vare på den og nå er den tilbake hos meg :-)

I zinkfatet har jeg samlet store hvite sandskjell som vi fant da vi var på en liten weekendtur utenfor Tvedestrand for noen uker tilbake.

I hyllene har jeg også samlet 4 av min mormors bilder. Hun var glad i å male og jeg synes det er litt hyggelig å ta vare på disse, selv om det vel ikke akkurat er noe slikt jeg ville gått avsted og kjøpt. Angrer i skrivende stund at jeg ga det 5. bildet til min mor. Tror jeg må be om å få det tilbake igjen gitt.

Så var det visst flere ting også som ble med meg hjem fra garasjesalget vårt. Kun den lille glassflasken på dette bildet, da...

Disse sølvlysestakene ble jo nesten litt pene etter at de ble pusset etter x antall år med forsømmelse. Trengte jeg flere lysestaker? Nei, egentlig ikke ;-)

Med hjem fulgte også 10 - 12 gamle putetrekk med koselige broderier på. Bruker de nede i sofaen i kjellerstuen. Det er ikke akkurat 50x70 mål på de, så i sengen passer de ikke. Så får jeg se hvor fort skitne de blir før jeg bestemmer meg for om jeg skal beholde de eller ikke.

Denne puffen med oppbevaring under lokket er jeg glad for at ingen kastet et eneste øye på. Hadde egentlig planer om å bruke den som en liten benk nede i vindfanget, men - den var for stor. Synes allikevel den passet ypperlig som fotskammel opp i stuen. Hadde en liten puff der til den andre stolen fra før, men det gjør jo ingen ting om det står to forskjellige ved siden av hverandre. Tenkte først å male/trekke den om. Men tror jeg faktisk lar den være som den er jeg.

10 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

så mye fint!!! Elsker bokser og Tilda, hurra
*Siv*

Elisabeth sa...

Så masse lekkert. Maleriene fra din mormor var jo bare kjempevakre :)

*Hege*-mine små skatter sa...

Din mormors malerier var kjempefine!! Tenk så stor verdi de har fordi det er nettop HUN som har malt de:)
Og den hyllen din...-den var så søt!!! Sånn kunne jeg tenkt meg. Det var godt din m or ikke hadde kastet den;)

krinkelkroken sa...

Likte veldig godt den blå hyllen så søt!
Tilda boksene er jo skjønne, flott arbeidsrom du har!

Kerstin sa...

Å den blå hyllen var kjempefin , nydelig farge på den =)
Nyt uken Klem Kerstin

Karna sa...

Her var det orden, værre med mitt syrom kan jeg love. Du har laget det koselig!

Kjempe masse fint, slike gamle putetrekk med broderi er jo bare såååå nydelig, heldig som fant slike!

Bak en Sky sa...

Så nydelig arbeidsrom du har!!!er bare LITT misunnelig!;)

God mandag!

GryNoKa sa...

Så fint, er svak for Tilda jeg og...Så kjempe søte bilder mormoren din har malt, de er koselige å ha.
Ha en fin uke!
Klem Gry : )

Anette sa...

Heisann! :-)
Veldig innbydende og flott arbeidsrom!!

sue sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人