lørdag 5. april 2008

Gang underetasje FØR og ETTER bilder

Da har jeg endelig fått ferdige dørene i gangen nede. Egentlig ferdig for noen uker siden, men du vet - tar tid å ta bilder også ;-)
To av dørene i gangen nede fører inn til boder. Døren i enden av gangen fører inn til vaskerommet. Veggen til den ene boden var ganske skrøpelig, så den valgte vi å rive å sette opp på nytt. Dessuten var det ikke en ordentlig dør inn til boden under trappen, kun en skapdør + noen merkelige vinkler på veggen som det overhodet egentlig ikke var noen grunn til at skulle være der. Har ikke bilde av gangen før vi begynte å rive - men, som for alle andre rom i dette huset - det var ikke noe fint akkurat!!!!


Her er gangen sett fra vaskerommet og mot hallen:

Dette er gangen sett fra hallen mot vaskeromet:Gangen nede er gangske smal, men oppbevaring har man bruk for - så disse bokhyllene er egentlig cd-hyller fra IKEA. Har satt ben på de, men de kan også festes rett på veggen. Har vurdert å male de hvite eller i en annen lys farge, men enn så lenge er de satt inn med litt olje for å bevare glansen i treverket. Døren bortenfor bokhyllene fører inn til kjellerstuen.

1 kommentar:

chatrine sa...

Har du sett for en forandring, ja i begge gangene dine!
Nå har du jo bare fått det SÅ fint!! Cd hyllen var jo en fin løsning der plassen ikke er den største:)
Godt jobbet!
Ha en finfin søndag!
Klem fra chatrine:)