torsdag 3. januar 2008

Bad før og etter

Da vi flyttet inn var bad og wc oppe i hovedetasjen adskilt. Ikke var det spesielt lekkert heller, så det var bare å få det vekk :-)

Drømmen ville jo ha vært at badet ble tre ganger så stort ved sammenslåing av bad og wc, men arealet var og ble det samme uansett hvor mye jeg ønsketenket :-)

Vi får heller se hva vi får til i vaskerommet nede med tid og stunder. Det er større enn badet oppe i alle fall....3 kommentarer:

My little footprints sa...

Hei!
Her inne på din blogg har jeg ikke vært før tror jeg ;) Ser du har pusset opp en god del! Så fint det har blitt! Elsker før og etter bilder, og jeg ser at dere har hatt mye å gjøre! Det er utrolig mye jobb å pusse opp! Jeg selv har kjøpt et hus nå i høst, et skikkelig renoveringsobjekt, og selv om vi har holdt på i 5 måneder allerede, er det fortsatt vanskelig å se for seg alt ferdig. Har liksom bare lyst til å bli ferdig med alt på en gang, men det stopper jo av seg selv. Jeg får heller smøre meg med skikkelig mye tålmodighet og håpe at det er mye som har blitt ferdig nærmere sommeren! Ønsker deg en god helg!
klem fra Beth

mimiala sa...

Så fint badet ble, flisene var utrolig fine. Mye styr med oppussing. Driver selv og pusser opp vårt 50-talls hus. Men morro er det, vertfall når man ser resultatet.

Lykke til videre, og godt nytt år :)

chatrine sa...

Så lekkert badet ble! Ja det er jo ikke så lett å få arealet større enn det er... Men man kan få mye utav lite også;)
Ha en flott søndag!
Klem:)