tirsdag 20. november 2007

Julepynt

Har laget noen medaljonger av filt med englemotiv og perlepynt. Det blir flere, men englene var fryktelig kronglete å klippe ut....
Har vært i skogen og hentet meg en lang grein. Denne skal males hvit og settes i en sinkbøtte nede i gangen. Og det er på den greinen jeg hadde tenkt at disse englene skulle henge :-)


6 kommentarer:

chatrine sa...

Så søte disse ble! Så kreativ du er, tenker disse vil gi tradisjoner etterhvert som årene går:)
Ønsker deg en fin kveld!
Klem fra chatrine

Lena sa...

Så flott det ble!! Og det med en hvit kvist var et godt tips! God helg:-)

bentesin sa...

Takk for titten her var det mye fint og se. gøy og se så fin hage dere har fåt til hilsen (søstra til gry )

amylin sa...

Så søte engler! Mye fint inne hos deg. Kommer nok innom ved en senere anledning også. Fortsatt god helg og takk for koselig kommentar i bloggen min.

NinaS sa...

Tusen takk for hilsenen!
Bortsett fra at butikken er temmelig kald nå på vinteren, er det veldig gøy ja. Håper vi kan utvikle den til noe mer en gang enn bare førjuls-salg.

Kommoden din ble kjempefin, forresten! Akkurat ferdig med å male skapet mitt i stuen, og skal ta for meg ett nattbord, samt flere småting her i huset før jul. Andre folk vasker, jeg maler.... ;)

Koselig koselig sa...

Utrolig søte englepynt du har laget. Sinkbøtter eller potter fikk jeg tak i går på min lokale Meny butikk og deres blomsteravd. De var store som vaskebøtter og kostet bare kr 10 pr stk!!! Jeg måtte jo ha to. Ser for meg de ute for eks, med masse grønt i nå til jul og litt pynt ute. Tror jeg kan bli veldig fint!