søndag 14. februar 2010

Nytt i kjellerstuen

Sist høst var vi tilfeldigvis innom vår lokale Skeidar butikk som viste seg at hadde opphørsalg. Vi skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men da vi kom over denne sovesofaen, som var satt ned til kr. 2.500,- fra tidligere kr. 9.999,- ja da var det ikke tvil om at sofesofaen som vi hadde tatt med fra hytta skulle byttes ut.

Sovesofaen vi hadde tidligere hadde verken ordentlig rygg eller armlener, kun store løse puter og var ikke spesielt god å sitte i.







De grårutete putene er kjøpt på Kremmerhuset


Kjellerstuen er et flerbruksrom, så her er det mest fokus på praktiske løsninger :-)


Dette bildet av meg og min datter fikk jeg av min søster til jul. Jeg synes fargene passet så godt til fargen på veggen i kjellerstuen, så da ble det til at det fikk henge over printeren.


TV benken ble også byttet ut etter at vi hadde kjøpt ny sovesofa.


Tidligere innlegg med bilder fra kjellerstuen finnes HER

tirsdag 9. februar 2010

Nytt i stuen

Det skjer egentlig sørgelig lite på interiørfronten her hjemme for tiden. Dagene flyr og det eneste en rekker er å holde mengden skittentøy sånn nogenlunde under kontroll. Og jeg må virkelig si at jeg lengter mot vår og mildvær nå!

Denne sjeselongen fra Ikea (Ektorp) kjøpte jeg til under halv pris via FINN.no for en liten stund tilbake. Den var knapt nok sittet i. Her i huset ble den raskt alles favoritt og det kan vel tenkes at det kommer en til i hus etterhvert. Men først tror jeg nytt spisestuebord og nye spisestuestoler skal på plass, kanskje i samme stil som stuebordet.... Det vi har nå er unødvendig stort.

Tidligere bilder fra denne kroken er HER



Ønsker alle som er innom en fortsatt fin uke!